Jag är kär i mitt arbetsrum <3

Allstå just nu är jag så kär i mitt arbetsrum! Som jag redan skrivit så har jag ju flyttat skrivbordet så att det står framför fönstret, något som gör att det blir ljust och luftigt på dagen. Det känns som ljusterapi att sitta här inne och jobba!

Och det är minst lika mysigt på kvällen! Då tänder jag min skrivbordslampa och släcker i taket. Då blir arbetsrummet ett mysigt krypin där jag kan gömma mig för världen och vara i min kreativa bubbla.

Idag hängde jag dessutom upp en ljusslinga på väggen. Hallå mys!!! Jag älskar ljus och helst ska ett rum vara ljussatt i alla små vrår så att man kan tända överallt när det är mörkt ute.

Jag är en sån som hittar de allra bästa sakerna jag gillar i barnaffärer. Speciellt lampor! I höstas köpte jag den här lilla stjärnan som lyser. Visst är den fin?

Jag har en till lampa som är formad som ett moln också. Ibland känner jag att jag inreder som ett barn. Det är likadant när jag är på Ikea. Mitt hjärta slår alltid snabbare när jag kommer till barnavdelningen. Alltså allt är ju så fint där! Färgglada möbler och sängkläder.

Det har blåst väldigt mycket idag och det blåser fortfarande. Det är väldigt stämningsfullt att sitta inne och lyssna på blåsten som skakar mellan husen. Nu ska jag göra en kopp te och lägga mig på soffan ett slag. Hoppas ni får en skön kväll!


I´m so in love with my working space at home right now! I love to sit by the window. During the day it´s very bright in here, and during the night it´s so cosy!

Lämna ett svar