Måndagslänkar: Tips för företagande, 52 lists project och reseguider

Glad måndag kära ni! Jag sitter inne i mitt arbetsrum med en stor kopp kaffe. Ute är det vitt av snö! Igår föll det helt enorma snöflingor och idag ligger de kvar på marken och alla träden.

Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu:

Här kommer lite inspirerande måndagslänkar!

”Så underskatta inte småsaker som att komma i tid till möten, svara på mail och att vara trevlig. Det här låter sjukt: men jag garanterar att bara att du håller fanan högt med dessa grundläggande grejer så har du sprungit om ungefär 30 % av alla som är i samma bransch som dig!”

Så många bra tips! Älskar när folk lyckas sammanfatta vad de lärt sig på ett lättförståeligt sätt.

 

 

”Det finns inte lika mycket mellanläge på mig som på andra människor, det vet man om man känner mig. Jag är passionerad och fokuserad, målmedveten kanske vissa skulle kalla det. Och ibland är det sådär vansinnigt bra, för det gör att jag kan ta mig ur djupa svackor, kämpa i motvind, ta mig vidare från allvarliga sjukdomar och fokusera på att nå mitt mål, vad det än må vara. Det är bara det att min målmedvetenhet ibland gör att jag glömmer bort hur jag mår. Det kommer sen, efteråt, sist, kanske någon annan dag… Och sen plötsligt mår jag inte bra längre. Jag känner mig inte lycklig, eftersom jag inte får tid till det jag behöver. Därför känns 52 lists for happiness lite extra roligt. ”

Oj oj vad jag känner igen det där med mellanläge. Jag har i perioder försökt att vara i ett mellanläge. Men jag har märkt att det leder till att jag inte får lika mycket energi som när jag går upp och ned. När jag skiftar så blir jag deppig, men får också mycket energi när det går uppåt, och det vill jag inte förlora.

 

Muséum National d’Histoire Naturelle  är nästan för bra för att vara sant. Lokaler med flagnande väggar, en mammut och tvåhuvade djur i glasburkar. Lätt en av dom bästa museum jag varit på i världen.”

Jag och Jeanette gick i samma klass på Fotoskolan Jönköping. Nu driver Jeanette en jättefin blogg med massor av grymma reseguider. Fick sån lust på det där museet!

 

Vad som händer i veckan:

  • Idag ska jag redigera bilder som jag fotade i lördags.
  • Imorgon åker jag på en resa med mamma! Det kommer att vara varmt och jag hoppas på långa kaffestunder utomhus!
  • På söndag ska jag möta upp Victoria för att ordna med en utställning vi ska ha med Sagoakademien. Skriver mer om detta sen!

Jag önskar er världens bästa start på veckan <3


We have lots of snow today! It started snowing yesterday and now it´s all white outside.

I´m sharing some inspirational links about having a business, traveling and planning for happiness and success.

My plans for the week:

  • I´m going to edit some pictures that I shot during the weekend.
  • I´m going for a trip abroad with my mom and I plan to sit for long hours outside, having coffee!
  • This Sunday I´ll meet up with Victoria to arrange an exhibition. So thrilled for this!

I wish you the best start of the week <3

Lämna ett svar