Morgonkaffe och bildletande

Hej vänner!

Klockan är sex på morgonen. Jag sitter vid skrivbordet i mitt arbetsrum. Det är mörkt utanför fönstret. Jag kikade just efter stjärnor men som så ofta i Göteborg är det molnigt. Ett tänt ljus står bredvid mig och min rosa muminmugg är fylld ända upp till kanten med kaffe. Nybryggt kaffe på morgonen är det bästa!

Jag ska iväg till skolan lite senare, men jag ställde klockan tidigare för att hinna jobba lite på min och Victorias videokurs för Moderskeppet. Den ska bli klar nu i dagarna och Josefina som klipper kursen behöver lite sista bilder för att kunna lägga in i de olika kursavsnitten. Så nu ska jag leta rätt på lite behind-the-scenes bilder och annat som kan vara kul och användbart. Men det här med att leta efter bilder på olika hårddiskar och ändra storlek på allihop, det är rätt så tidskrävande och enformigt. Så därför sitter jag och bloggar nu istället som den invanda uppskjutaren jag är 🙂

Hoppas ni får en fin dag!

Beata Rydén 2015

Bild från fantastiska naturreservatet Sandsjöbacka där jag var igår för att fotografera. Jag älskar denna plats!

Lämna ett svar