Tvivel

Idag: Gruppträff Fika Shopping Var på ett ganska meningslöst gruppsamtal med min kulturvetenskapsgrupp idag. Ingen hade något att säga och vi pratade mer om annat än om själva frågorna. Tvekade mycket efteråt om jag verkligen har valt rätt. Det blir numera allt vanligare att människor i min krets bestämmer sig för vad de ska syssla med , och det känns ofta svårt att motivera eller förklara för andra varför jag läser en kurs på universitetet. Varför går jag inte ett program eller söker till en massa roliga konstskolor? Jag antar att jag fortfarande inte hittat något som är helt rätt för mig, och att jag bara måste erkänna att jag fortfarande söker och inte vet vad jag vill ”bli”. Ja ja, fikade med Selma på cigarren och vi redde ut livet och kom fram till att vi lever det liv vi vill leva just nu, vilket kändes bra att förstå. Köpte ett par vita tygskor för 98:- på HM, bra köp!

Lämna ett svar