Underbara hav

I helgen har jag varit i Strömstad. Och vilket väder vi hade! Både lördag och söndag strålade solen och varje morgon när jag gick upp för att dricka kaffe tittade jag ut på det fantastiska morgonljuset. När någonting är så vackert, när morgondiset ligger i luften, den ljusa frosten vilar på gräset och luften känns sådär krispig och underbart höstig, då gör det nästan ont i mig för att det är så himla himla vackert!

Björkar stod överallt nära huset där vi bodde och bara lyste upp hela omgivningen i guldfärger.

Beata Rydén 2015

På lördag förmiddag gav vi oss ner till båten för att åka ut på havet.

Beata Rydén 2015

Beata Rydén 2015

Beata Rydén 2015

Beata Rydén 2015

Vi gick iland på en liten ö som heter Tjurholmen. När man klättrade upp på berget såg man horistonten och de söta små båtarna som korsade vattnet åt alla håll.

Beata Rydén 2015

Jag älskar blommorna på öar. De känns så tåliga och härdade från havsstänk och blåst.

_MG_9688

Båten körde vi upp på stranden.

Beata Rydén 2015

Vi satte oss på berget i lä och drack kaffe. Ett måste på utflykt 🙂

Beata Rydén 2015

Nu är jag tillbaka i stan och jag blir alltid lite sorgsen av att komma hem till stan efter att ha varit ute bland fantastisk natur. Jag mår så bra ute i naturen. På landet där jag inte kan höra någon biltrafik, där fåglarna sjunger på morgonen och där stjärnorna syns på natten.

 

 

Lämna ett svar