Imagine a dragonfly in the garden

För ett par veckor sedan gav jag mig ut i Slottskogen där jag bor för att ta en bild med en trollslända. Jag köpte några jättefina trollsländor i en affär här i Göteborg. Jag blev så kär i dem när jag såg dem i skyltfönstret. Det är ett vackert handarbete i papper och de är väldigt praktiska då vingarna går att vika ihop. Tack vare hösten poppade en bild upp i mitt huvud där en trollslända sitter på min axel. Jag älskar allt som är fantasifullt och har en liten del av overklighet i sig, så därför passade den här trollsländan perfekt!

Beata Rydén 2015

Beata Rydén 2015

Beata Rydén 2015

Det är egentligen inte så typiskt mig att fota bilder som inte alls är något montage. Om du klickar dig in på min flickr-sida så förstår du nog vad jag menar 🙂 Men jag antar att skapandet går i perioder, och just nu kändes det så skönt med lite enklare bilder som inte kräver så mycket.

Beata Rydén 2015

Imagine a dragonfly

The Philosopher

Min älskade Islandströja köpte jag i Reykjavik förra året. Herregud vad varm den är. Och fin! Jag känner mig som den islänning jag alltid har drömt om att få vara 🙂

Lämna ett svar