Att gå bakåt i arkivet

Idag har jag suttit och gått igenom mitt gamla bloggarkiv. Jag hade förut min blogg på bloggportalen. Jag började blogga den 1 februari 2008.

Den första bilden jag la ut på mig själv på bloggen såg ut såhär:
Här är jag 23 år. Jag älskade den där skjortan 🙂

 

Första inlägget hade rubriken: ”Jag hatar CSN” Det såg ut såhär:

Missade min lektion idag. Försov mig. Nu lyssnar jag på Regina Spektor och längtar till kvällen. Har en omtenta att göra. Om jag inte klarar den får jag inte csn för vårterminen. Jag hatar csn.

Igår när jag och Amanda gick hem från festivaltältet blåste det så mycket att mitt paraply bröts på mitten och flög iväg.

Jag längtar till sommaren.

Jag använde bloggen för att skriva av mig, och tyckte mycket om den när jag mådde dåligt, som en ventil. Senare växte ju fotot allt större och det tog till sist över helt.
Jag tog bilder med Photobooth!

-Han har funnit sig själv.-Hoppas han inte blev besviken./Thomas Ziehe

Jag delade med mig av många olika citat under den här perioden. Jag läste Kulturvetenskap, vilket jag tyckte mycket om, och en vi läste mycket av var Thomas Ziehe.
 
Några dagar efter mitt första inlägg skrev jag om tvivel. Tycker det är intressant eftersom jag på sista tiden har skrivit mycket om tvivel och beslut här på bloggen!
Det blir numera allt vanligare att människor i min krets bestämmer sig för vad de ska syssla med , och det känns ofta svårt att motivera eller förklara för andra varför jag läser en kurs på universitetet. Varför går jag inte ett program eller söker till en massa roliga konstskolor? Jag antar att jag fortfarande inte hittat något som är helt rätt för mig, och att jag bara måste erkänna att jag fortfarande söker och inte vet vad jag vill ”bli”.
 Det var en liten tillbakablick i arkivet! Jag har just påbörjat att flytta över allt till den här sidan, det är ju kul att ha det samlat!

Lämna ett svar