Solen lyser och jag dricker kaffe i ljuset

Hej på er! Idag är det ljust ute och jag har just varit ute på en lång promenad med Tjorven. Solen lyser in i mitt arbetsrum och jag blir så glad av alla färger <3

Det är otroligt hur mycket färger som kommer fram när solen lyser. Jag blir alltid lika förbluffad!

Kolla så fint det är utanför mitt fönster. Riktig vårkänsla!

Allt i mitt arbetsrum blir så fint när ljuset är tillbaka. De här fina anteckningsböckerna köpte jag i Spanien. De ligger och väntar på att börja användas på mitt skrivbord.

Ibland tänker jag att jag har fastnat i barnstadiet haha! Jag älskar liksom fortfarande drömmiga saker med starka färger.

Fast jag tänker att det är min egna lilla minirevolution. Varför ska jag växa upp och släppa fantasin? Den här världen har alldeles för lite naivitet och drömskhet över sig så det behövs nog människor som fortfarande bevarar det!

Jag har gjort kaffe och sitter vid mitt skrivbord. Jag har faktiskt fått dra ner rullgardinen för att kunna se datorskärmen för solen!

Nu ska jag redigera lite bilder och skicka några mail. Hoppas ni har en fin eftermiddag!


We have such wonderful light today! I´m in my studio and suddenly all the colors look so wonderful because the sun is shining. I can feel spring in the air!

Now I´ve made some coffee and I´m at my desk. I´m going to edit some images and send some emails. I hope you´ll have a lovely afternoon!

3 comments / Add your comment below

  1. Och vad roligt att du tycker om bilden med styltor! Vad häftigt att höra om herdarna på styltor i Landes! Det låter ju väldigt likt min bild 🙂 Det är något med styltor som tilltalar mig! Jag tycker om idén att man kommer närmare himlen 🙂 Kram!

  2. Hej Erik! Åh vad härligt med solen! Det är så skönt nu när våren närmar sig och jag hoppas på mycket mer sol framöver! 🙂

  3. Hej Beata

    Solen lyser också i Paris. Men det är kyligt och molnen kommer igen. Synt därför att vädret var sött (+20°) sista veckan. Jag vet att ljuset spelar en stor roll i Sverige särskilt när det kommer igen på våren.

    Jag tycker mycket om personen över första bilden. Ytterligare har du uttryckt mycket bra mystika utseendet av den personen som erinrar mig om herdarna på styltor i ”Landes”, ett franskt departement i sydvästra Frankrike.

    Kram på dig

Lämna ett svar