Fantasi och drömmar: Intervju för tidningen Nära

För några år sedan blev jag intervjuad av journalisten Marianne Westerlund för tidningen Nära. Det blev verkligen ett fint reportage som nu ligger uppe på internet. Jag pratar om min passion att gå på café, att jag laddar batterierna genom att vara själv, om att jag är mest kreativ på kvällen och om mitt fotoprojekt på Island. Allt från texten till layouten till rubriksättningen passade mig perfekt! Om ni trycker på bilderna kan ni läsa reportaget!

Hoppas ni har en riktigt härlig påsk nu. Kram på er!

 

fantasi

fantasi

An interview made with the swedish magazine ”Tidningen Nära”. 

4 comments / Add your comment below

  1. Tack <3 Och vad fint att du känner igen dig! Jag älskar när andra kan förstå mig och känna igen sig i mig, för jag känner mig ibland lite udda 🙂 Kram!

  2. Åh tack! Vad roligt att du känner igen dig <3 Ja visst är jag från Göteborg 😀 Är du också det? 🙂

  3. åh så himla fint och bra reportage! ❤︎ Känner igen mig i så mycket . Och inte fattade jag att du är från Göteborg?! Hallå! ?? ????

Lämna ett svar