Hemma från Island

hemma

Jag kom hem från Island sent i måndags. Jag lämnade mitt hostel klockan nio på måndag morgon. Blev upphämtad av en mindre buss som åkte runt och plockade upp från olika hotell/hostel runtom i Reykjavik. Själva flygbussen går lite utanför stan så vi blev körda dit. Sedan gick vi på den stora bussen som tog ca 40 min ut till Keflaviks flygplats. Fick njuta av de Isländska lavalandskapen en sista gång innan jag kom fram till flygplatsen. Tog flyget till Köpenhamn klockan ett. Lyxigt med små teveskärmar i stolarna så jag passade på att se en svensk film som hette ”Hemma” och var jättebra! Åt också liiite för mycket godis.

hemma

Väntade på Köpenhamns flygplats i några timmar, lyssnade på den här underbara podden och åt sallad. Till sist fick jag ta flyget hem till Göteborg och njöt av en magisk himmel.

hemma

Att vakna upp hemma i min egen säng igår kändes helt fantastiskt. Det var så skönt att komma hem till mitt eget kvarter, gå min vanliga morgonpromenad och brygga mitt egna kaffe.

hemma

Idag har jag haft en lugn morgon, promenerat länge i skogen och kollat på några avsnitt av första säsongen av Girls (har börjat se om hela serien sedan det sista avsnittet sändes.) Dessutom har jag skjutit upp hela min att-göra-lista tills nu på kvällen. Hej kvällsjobb nu kommer jag!

Förresten: Så himla glad och rörd av alla era fina kommentarer. Alltså jag hade ingen aning om att det kunde bli beroendeframkallande att blogga p.g.a det utbyte jag känner att jag får med er <3

Lämna ett svar