Ny porträttbild till hemsida och blogg

Igår tog jag äntligen tag i att ta en ny porträttbild på mig själv! Jag har länge velat integrera min fotokonst i en porträttbild. Antingen genom montage eller genom printade bilder. På den här bilden står jag framför min tavla Void som hänger i mitt sovrum. Det är en print på 1×1 meter som är inramad i svart ram utan glas.

Jag tog mängder av bilder. Jag fastnade för den här när jag redigerade men jag kommer nog redigera fler för att ha olika varianter. Så skönt med en profilbild där jag har kort hår! På min förra headshot hade jag fortfarande långt hår. Nu har jag uppdaterat min hemsida och bloggens om-sida med den nya bilden. Kanske borde ha om-sidan på svenska egentligen? Gillar att det blir lite mer öppet mot alla om just den sidan är på engelska dock.

Här är två instagram stories från det senaste dygnet. Jag upptäckte just självutlösaren på mobilen (fråga mig inte varför jag ALDRIG använt den innan?) och tog en bild från förmiddagshäng i studion samt firade att jag fått 1300 följare på instagram.

Nu ska jag ladda kaffebryggaren och ge mig ut på promenad med Tjorven medan kaffet blir klart. Hoppas ni får en fin dag!

6 comments / Add your comment below

 1. Hej Erik! Åh, tusen tack! Vad roligt att du gillar bilden. Det kändes skönt med en ny porträttbild 🙂 Och jag är väldigt glad för mitt korta hår nu förtiden! 😀 Bubblan har blivit som min symbol för frihet och integritet! 🙂 Jag är så glad för mina följare, och så glad att du kommenterar och läser! 🙂 Kram!

 2. Haha ingen fråga är dum! 😀 Nej, jag lutade den mot min fönsterruta i bilden till vänster och mot en kudde i bilden till höger. Men ett litet stativ till mobilen hade ju inte varit fel 😉

 3. Hej Beata

  Det är ett mycket vakert porträtt. Ja, kort hår passar dig väl. Jag tycker mycket om den blåa klänningen. Jag märkade också bubblan över ditt huvud. Jag har förstått att bubblan har för dig ett bestämt betydelse.
  Jag är lycklig att du har 1300 följare på instagram.

  Kram på dig

  Erik

Lämna ett svar