Min vecka i mobilen: Regn, böcker och klänning med stjärnor på

Hej på er! Här kommer en liten uppdatering från min senaste vecka. Allt är fotat med mobilen och det mesta är inte redigerat så ni får kisa med ögonen och lägga på valfritt filter i fantasin 😉

Måndag bestod av mycket regn och bok under filt. Den här boken är supermysig. Den handlar om en kvinna som flyttar till ett litet samhälle efter både en konkurs och en separation. Hon bygger upp ett nytt liv: startar bageri, blir kär i en honungsodlare och blir kompis med ett gäng fiskare. Jag vill bara öppna bageri och baka bröd nu haha!

I tisdags var jag på biblioteket där jag jobbade i somras. De behövde extra personal så jag fick rycka in. Jag tog bussen och köpte med mig världens största kaffe. Kände mig vuxen.

Det var härligt att få träffa alla stammisar igen! Här står jag uppe i magasinet.

Onsdagen började med ett psykologbesök som sedan avrundades med någon slags spontanshopping där jag fyndade en klänning med STJÄRNOR PÅ <3

Jag insåg plötsligt friheten i detta citat. Jag som nyligen skrev om att det är okej att ha ursäkter. Detta citat är en klassiker men det var först nu jag kunde ta det till mig.

Torsdagen började med en lång promenad i Slottskogen med Tjorven. Sedan gav jag mig ut på stan för en kaffe och lite läsande. Tjorven fick ligga på bänken alldeles intill mig.

Fredag var jag ute på en powerwalk med bästa En varg söker sin pod i lurarna. Sedan åkte jag till ett café vid vattnet, köpte en kaffe och SOLADE! Men bara en stund senare blev det världens märkligaste väder. Sol på en sida, svarta moln på en annan och åska utan regn under tiden. Hela stan såg dramatisk ut och folk stod med sina mobiler och fotade olycksmolnen.

På kvällen drack jag te och såg en film som heter The Handmaiden (märklig, spännande, fin!)

Om ni vill läsa något fint förresten ska ni kolla in Sandras underbara inlägg med dikter. Massa fin poesi som blev så vacker tillsammans. Tycker det var så himla fint att göra ett sådant inlägg.

Hur har er vecka varit? Kram!

Lämna ett svar