Decidophobia, nöjda sticklingar, solresor och bokäventyr i Neapel

Jag tänkte vi kunde se på lite vardagsbilder från de två senaste veckorna. Mest från mina stories på både blogg- och fotoinstagram!

Decidophobia

Jag fick brev från mitt print-ställe med två provutskrifter.

Decidophobia

De såg jättefina ut och jag blev glad. De ska till ett företag i Stockholm.

Decidophobia

Jag var hemma hos mamma på söndagsbrunch och fick med mig lite murgröna hem. Så nu har jag en stickling som jag hoppas ska bli lika fin…

Decidophobia

… som denna! Så himla häftigt att den här tog sig och redan blivit så stor! Nu gäller det att få den att trivas men den har en stor fin kruka i alla fall!

Decidophobia

Jag fick vara i värmen med mamma i några dagar. Åka båt och vandra på en ö i solen. Smeta in solkräm och bada i havet och smaka salt på läpparna.

Decidophobia

På resan läste ut första delen av Elena Ferrante och fick superlust att börja på andra delen direkt. Ska låna den snart!

Så var det. Resten av skolåret var Lila fullkomligt ointresserad av vad jag gjorde i skolan. Och när jag frågade vilka böcker hon lånade på biblioteket, vad hon läste, svarade hon i hård ton: ”Jag lånar inget längre, jag får ont i huvudet av böcker.”

Ur Min fantastiska väninna av Elena Ferrante. Sida 185.

Decidophobia

Kom hem och njöt av den höga friska höstluften bland vackra färger.

 

Decidophobia

Hittade denna artikel och insåg att jag har decidophobia. 100 % relaterbar gif!

 

Decidophobia

Bonuspoäng för att jag även provat rullskridskor vilket fick mig att lägga upp denna story och till och med byta profilbild på min privata instagram 😀

Decidophobia

Igår vaknade jag med gårdagens smink och gjorde en liten söndags-boomerang bara för att!

Decidophobia

Någon mer som känner igen sig?

Idag åker jag till Strömstad för att fira min svärmor som fyller år. På onsdag och torsdag väntar lite foto-jobb. Annars tänkte jag fika med en vän, läsa ut Kazuo Ishiguros bok Begravd jätte och försöka få lite saker gjorda i mitt företag.

Vad har ni för planer i veckan? Kram på er och TACK för att ni läser <3

4 comments / Add your comment below

  1. Åh tack så hemskt mycket! De är absolut till salu och du kan bara maila mig för en prislista: info@beataryden.com. Haha visst är det roligt med rullskridskor! Men så häftigt att du har spelat roller derby! Det verkar så himla svårt! Men vad tråkigt att du fick sluta av skada… hoppas du iaf kan åka rullskridskor på något sätt i framtiden! Kram

  2. Alltså, så himla fina bilder (de du printat), är det till salu? och rullskridskor är dödskul! Började spela roller derby för några år sen men var tvungen att sluta pga skada- saknar rullskidskoåkandet mest av allt! kanske dags att testa igen…

  3. Vad roligt att du också har åkt! Jag har inte heller åkt sedan jag var liten. Åkte runt på vår gård inne i stan 🙂 Verkligen nostalgi!!!

  4. Åh, rullskridskor har jag inte åkt sedan jag var barn. Det påminner mig om när jag var barn och fick mina första par när vi var hos min farmor i Lund. Jag lärde mig åka i korridoren i hyreshuset hon bodde. Nostalgi!

Lämna ett svar