Just nu

ligger min bebis (okej hon är snart ett och ett halvt) i vagnen och har snart sovit i två timmar.

är det en varm dag men samtidigt strilar regnet ner. Frisk och klar luft!

har jag haft en underbar förmiddag för mig själv ute på stan, i vårluften. Köpt en kaffe to-go, tagit buss 61 till Vasaplatsen, varit hos en ljus och dyr privatläkare med ljust trä i väntrummet och fått veta att min ”vårta” på tån var ett granulom som jag ska ta bort nästa vecka. Ta två alvedon innan för det kommer göra ont sa kirurgen, sådär obrytt som kirurger kan låta. Jag blev genast lite stressad och frågade om man inte kan få någon slags bedövning, och det visade sig att det alltså är bedövningen som gör ont att få, en spruta innan själva ingreppet!

har jag lite yrsel, som jag får ibland. Det brukar hänga ihop med nån slags virus i kroppen.

har jag upptäckt att seven eleven har havremjölk i sin kaffemaskin. Tyvärr är den väldigt dyr men ibland går ju an.

tänker jag på vilka värderingar jag har i livet och på hur jag ska veta vilka jag ska prioritera mest. Till exempel strävar jag efter lugn och ro vilket kräver en slags stabilitet i tillvaron, nästan en förutsägbarhet. Samtidigt är jag kreativ och har svårt för när saker är för styrda. Hur ska jag veta om det är sinnesron som är viktigast, eller kreativiteten, eller känslan av variation i tillvaron? Vilket ska jag bygga mitt liv runt?

har de flesta körsbärsträden i Nordostpassagen börjat blomma (bilden är t.om. från förra veckan). Ett hav av rosa när buss 61 kör förbi ovanför på bron <3

tror jag min bebis har börjat vakna där nere, men hon blir alltid sur på mig när jag plockar upp henne direkt, så hon får ligga och morna sig lite.

(hon vaknade när jag skrev, så detta publiceras 1,5 timme senare)

1 comment / Add your comment below

  1. Pingback: Tisdag kväll -

Lämna ett svar