Glaskupan i snön

När det var riktigt mycket snö i Göteborg passade jag på att gå ut i Slottskogen och ta några självporträtt med en glaskupa. Det var väldigt spontant. Jag tog med mig glaskupan och tänkte ut lite idéer medan jag klädde mig i svart. Mamma skulle komma på kaffe men istället fick hon bli min assistent i snön och ta hand om Tjorven medan jag fotograferade! Så går det när man ska dricka kaffe hos mig haha 😉

Beata Rydén 2016 Beata Rydén 2016 Beata Rydén 2016Tjorven älskar att vara med i bilderna! Som tur är kunde mamma locka bort henne med en pinne istället.

Beata Rydén 2016 Beata Rydén 2016Jag brukar ta många bilder och försöka fota lite extra som jag kan ha till andra bilder sedan. Nu har jag börjat redigera bilden och min plan är att den kan bli ett bokomslag en dag.

Beata Rydén 2016Mamma och Tjorven 🙂

2 comments / Add your comment below

  1. Svar: Tack Beata! Hihi det tar helt klart mycket mer tid att hålla på med film så jag förstår dig! Nu var det längesedan jag gjorde någon för har inte riktigt haft fokus eller ork till det. Men börjar känna mig sugen igen så får se vad det blir för film härnäst 🙂

    Härligt att höra att du försöker spendera mer tid på landet, jag tror det inte kan göra annat än gott för själen och kroppen! Ja men det är klart att det går! Det är inte så mycket svårare att bo på landet än inne i stan ? Flytta flytta! *peppa*

  2. Svar: Åh men det där stämmer, det gäller inte bara konsumtion. Jag känner nog också av det där med stimulans och att man blir mer rastlös inne i större städer. Väldigt intressant det där. Tror helt klart de flesta, och definitivt jag, mår bättre ute på landet 😉 Om man inte bor så på heltid bör man i alla fall spendera tid i naturen med jämna mellanrum!

Lämna ett svar