Åker till landet

thatcloudaboveyourhead©beataryden

Den här bilden är tagen på landet där mina föräldrar har ett hus. Det är min mamma som är modell. Det är ett otroligt privilegium att ha en plats att åka till som är utanför stan. Ofta blir det att jag passar på att fota när jag åket hit. Det finns skog och ängar och jag kan springa ut och in ur huset för att byta om eller hämta kamerautrustning. Jag brukar drömma om att bo på landet, just för att kunna gå ut hur jag vill och utan att bry mig om hur jag ser ut. Stillheten och tystnaden. Stjärnorna på natten. Det är magiskt helt enkelt!

Idag ska jag och Tomas åka till landet med Tjorven. Jag ska mest vandra i skogen, men jag tar ändå med mig kameran för att kunna fota om andan faller på 🙂

Ha en härlig helg!

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar