Naturens lugn

waves

Jag befinner mig på en magisk plats, nämligen ute på landet! Solstrålarna strilar genom björklöven och regnet från igår ligger som ett skinande pärltäcke över gräset. Min kaffekopp har blivit ljummen två gånger. Jag glömmer bort att dricka och går istället runt på gården, hänförd över fågelkvitter och naturens dofter. Men nu sitter jag på den inglasade verandan för att skriva lite här på bloggen. Jag önskar så mycket att ta tag i bloggandet mer, eftersom det ger mig både lugn och glädje. Det jag mest tänker fokusera på är att skriva om mitt arbete som fotograf och dela med mig av de erfarenheter jag har fått hittills. Kommentera gärna om det är något specifikt ni vill veta! Mina specialområden rör sig mycket kring photoshop, att sätta ihop olika typer av montage, skapa iscensatta självporträtt och att enbart jobba med naturligt ljus.

Idag ska jag jobba med att byta ut marken på en bild- från träplankor till gräs. Jag har varit ute och fotat några bilder på gräs som jag tror fungerar. Hoppas ni får en fin dag!

flwr

Lämna ett svar