En ovanligt aktiv helg

Nu har söndag precis tagit slut och jag sitter inne i mitt arbetsrum. Det är mörkt ute men himlen är sådär disig att inga stjärnor syns. Tycker ni också att det är skönt att vara uppe in på natten när hela staden sover? Jag känner ett sådant lugn när jag sitter uppe! Som om ingen kan nå mig eller störa mig.

Jag har en (enorm) kopp kvällsörtte med havremjölk bredvid mig och allt känns sådär dödsmysigt som jag alltid strävar efter. Jag satte ju upp en ljusslinga i mitt arbetsrum förra veckan och det slår faktiskt allt.

Min helg har innehållit en massa godbitar och jag är så glad för det. Jag har druckit morgonkaffe i timmar, ätit god mat, varit social och dansat in i natten, blivit blöt i snöslask och haft solglasögon en hel förmiddag, köpt en dyr cappucino med perfekt skummad mjölk, varit på bio innan lunch, börjat kolla på en ny serie. OCH varit ute i skogen och fotat.

Detta hör inte till en vanlig helg bara så ni vet. De brukar se mycket lugnare ut för min del. Jag är riktigt dålig på att planera in sociala saker. Ofta får någon annan höra av sig till mig för att det ska bli något. Det slutar ofta med att jag spenderar en hel helg utan några som helst aktiviteter eller sociala umgängen.

Det bästa med denna helg är att jag har känt mig superlugn hela helgen, trots en massa aktiviteter. Så bra när det kan vara så!

”Vi går alla omkring med en vinge som vi inte kan flyga med

som blir en puckel för oss som vi måste smyga med.”

Min mamma hade konsert med sin kör idag och jag var och lyssnade. De sjöng sånger med otroligt vackra viktiga texter. Bland annat sjöng de ”Vingen” av Kent Andersson. Jag grät massor. Jag har inget skydd mot såna här fina texter. Det går rakt in. Så fint också att få se sin egen mamma stå i en kör och lysa när hon sjunger. Det är jobbigt att vara känslig men det gör att jag lätt får otroligt starka och omvälvande upplevelser, bara av en sång!

”Vi går alla omkring med en vinge, en dröm, en längtan, en sång.

Tänk om alla våra vingar finge flyga tillsammans en gång!”

Nej nu måste jag verkligen krypa ner i sängen haha. Hoppas att ni har haft en jättefin helg! Vi hörs i veckan. Stor kram <3

2 comments / Add your comment below

  1. Ja, visst är det en underbar text? Det är så härligt med texter som berör! Och tack så hemskt mycket, vad roligt att du gillar bilderna <3 Jajjemen jag bor i Göteborg 🙂 Det skulle va superkul att träffas om du är här i sommar! Det hoppas jag på! Det känns som att det finns mycket att prata om!

  2. Åh vilken fin text i låten, och fina bilder på dig som vanligt <3 Visst bor du i Göteborg? Ska troligen neråt till sommaren, vore himla kul att ses och snacka samt fotografera 😀

Lämna ett svar