Morgonlista

För en tid sedan hittade jag en morgonlista hos Clara som fått den från Sandra. Så nu lånar jag den också. Min första lista här på bloggen 🙂

När går du upp?

Jag har ju länge varit student, haft eget företag eller jobbat extra. Så jag har inga fasta jobbtider. Men jag brukar ställa alarmet på 07.30. Sedan är det inte säkert att jag går upp för det (professionell snoozare!)

Vad är det första du gör varje morgon?

Snoozar. Minst 10 min. Sedan går jag upp, tar på mig mjukisbyxor och sockar. Kissar. Och sedan: KAFFE! Ofta har Tomas redan satt på kaffe så jag kan bara glida fram till bryggaren och ta en kopp. Lyxigt 🙂

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?

Typ 10 minuter? Högst 30-40. Ibland blir jag pepp på att sminka mig och då blir det ca 15 minuter på det. Är ganska långsam i allt jag gör så det brukar ta ett tag även om det inte är mycket.

Är frukost viktig?

Om jag ska iväg nånstans måste jag äta frukost. Är jag hemma som nu så drar jag ut på frukosten och äter ofta nån slags brunch istället. Tycker det är lyxigt att kunna skjuta på frukosten!

Vad äter du till frukost?

Antingen två mackor med ost. Eller havregryn som jag blandar med lite andra flingor med havremjölk och banan. Idag är det slut så jag ska äta två riskakor med jordnötssmör!

Är du morgontrött?

SÅÅÅÅ morgontrött. Jag känner mig ofta deprimerad på morgonen. Ledsen liksom. Men inte just nu när jag är mycket hemma och får skapa och skriva. Då är det ju bara härligt att stiga upp!

Vad har du för alarm?

En mysig melodi på min mobil. Kanske för härlig med tanke på hur morgontrött jag är? Kan nästan sova mig igenom den. Ställer nästan alltid 2 larm. Är rädd att jag ska stänga av dem och somna om. Ska jag på nåt viktigt möte blir det minst tre.

Hur ser en perfekt morgon ut?

Då vaknar jag på landet. Det är lite disigt ute men inte för kallt. Jag tar med mig en stor kopp kaffe och en filt och går ut i trädgården. Tittar på utsikten, lyssnar på lugnet och bara är.

Vad är det bästa med morgonen?

Kaffe såklart! Jag kan bli pepp på kvällen för att jag längtar efter morgonkaffe. Ibland blir jag till och med ledsen att jag måste sova först innan jag får kaffe haha.

Hur går du helst klädd på morgonen?

Pyjamaströja. Mjukisbyxor. Sockar. Och så glasögon (brukar ha linser annars).

 

4 comments / Add your comment below

  1. Haha visst är det så?! 😀 Det är ju gott med kaffe hela dagen men den där första koppen på morgonen! Mm… Jag sitter med den nu faktiskt 😉 Åh vad kul att du gillar bilderna! Tack snälla <3 Kram!

  2. Åh vad roligt att du är likadan:D Visst är det underbart med den första koppen på morgonen! För mig har det blivit en så himla fin ritual! Kram <3

Lämna ett svar