En avslutad utställning och livesändning från Stockholm

Imorse gick jag upp klockan halv sju på morgonen (alldeles för tidigt för mig!) Regnet öste ner och Tjorven låg helt utslagen på sängen. Det var verkligen ingen som hade lust att gå upp.

Jag började dagen med en stor kopp kaffe och publicerade mitt Fotofredag-inlägg här på bloggen. Jag älskar att börja dagen med att skriva blogginlägg. Det liksom uppfyller en romantisk bild jag har av att gå upp tidigt på morgonen, sätta mig vid datorn och skriva ner mina tankar.

Det är något med att blogga som gör mig så himla lycklig. Jag kan inte riktigt säga vad det är, men jag tror att det är kombinationen av text och bild. Jag har ju alltid skrivit och att få komplettera mina bilder med text är otroligt roligt!

Sedan gick jag hemifrån tillsammans med Tomas. Vi skulle nämligen åka till Bankeryd för att ta ner min utställning med Sagoakademien. Efter två timmars bilfärd i konstant regn kom vi fram till Scandinavian Photo. Det var så roligt att återse alla tavlor igen! De hängde kvar precis som vi lämnade dem och hela rummet var så ljust och härligt!

Nu står hela utställningen inpackad i bubbelplast i hörnet av mitt arbetsrum. Lite sorgligt att bilderna inte får hänga uppe just nu, men jag och Victoria har bestämt att utställningen ska vidare i alla fall. Jag lovar att ni får veta så fort vi har en plats!

Nu sitter jag här framför fönstret och njuter av en sen kvällskaffe…

…samtidigt som jag deltar på distans i The Influencer Convention i Stockholm. Det är grymma Linda Hörnfeldt som arrangerar en konferens om influencer marketing och personligt varumärke. Det verkar vara ett fantastiskt evenemang och jag har varit lite avis på de som får åka dit. Jag har ju nyss börjat blogga konsekvent, och som alltid när jag börjar med någonting blir jag så himla peppad och vill utvecklas och växa i det jag gör. Gissa hur glad jag blev när jag insåg att det går att se vissa föreläsningar live på deras Facebooksida! Jag har redan sett flera stycken, och de går att se i efterhand. Fantastiska Maral Kalajian sa några riktigt kloka ord så henne tycker jag verkligen att ni ska lyssna på!

Nu önskar jag er alla en underbar fredagkväll. Jag ska laga lite mat och bara ta det lugnt. Kram <3


Now the exhibition I had with Fairy Tale Academia has ended and the whole exhibition is now standing in a corner in my studio.

8 comments / Add your comment below

  1. Visst är det en härlig känsla? Just att skriva på morgonen är så mysigt tycker jag! Just det, jag såg ju att du skulle skriva högskoleprovet! Hur gick det? Så grym du är som gjorde det!!! Alltså det hade ju varit SÅ kul att vara med nästa år! Det tycker jag vi ska vara! Och så kul det hade varit att ses där 🙂

  2. Känner igen det, älskar att gå upp tidigt och vakna med bloggen. Och åh hade också önskat att jag var där. Jag tittade så gott jag kunde i förrgår på Facebook. Igår skrev jag högskoleprovet vilket var anledningen till att jag inte var på TIC. Nästa år kanske vi ses där?

  3. Ja visst är det en härlig känsla! Så underbart att man kan ha en sådan plats som man tycker så mycket om! <3 Jag visste inte heller om det med TIC, men jag såg att de hade livesändningar på Facebook. Jag såg på några sändningar igår och det var superintressant! Kram

  4. åh känner också den bloggkärleken, så fint att alla kan ha en liten kreativ plats! Hade förövrigt heeeelt missat att man kunde vara med i mobilen sådär på TIC!? tekniken ibland <3

Lämna ett svar