Älskade värld

Som alla andra sitter jag och följer nyheterna om Stockholm. Jag bor i Göteborg och än så länge är de jag känner säkra. Solen lyser och det är vackert ute. Jag ska gå ut med Tjorven och hon är peppad på att komma ut i vårluften.

Tänk på vår värld. Tänk på alla attacker och krig och regimer som behandlar sin befolkning som skit. Men tänk också på kärleken. All kärlek som vägrar försvinna, vad som än händer.

 

8 comments / Add your comment below

 1. Ja, visst blir man berörd ändå! Jag kände också en märklig stolthet över Sverige. Så fint att vi ändå svarar med mjukhet och kärlek! Vad glad jag är att jag hittat din fina blogg förresten 🙂 Kram <3

 2. Visst är det hemskt! Jag satt själv hemma och följde nyheterna så jag kände ett sådant behov av att skriva något om det. Ja, vi får se till att fokusera på kärleken! Kram på dig <3

 3. Det er helt grusomt det som har hendt i Stockholm!

  Jeg deler de vakre tankene dine – å fokusere på all kjærligheten som er der <3
  God søndag, fine du!
  Klem fra Charlotte

 4. Bor också i Göteborg och har ingen familj i Stockholm, men man blir ju ändå berörd 🙁 Slås samtidigt av en känsla av stolthet när jag läser om hur fina människor det finns som öppnar sina hem och hjärtan till förmån för de drabbade. Hoppas du har en fin helg!

 5. Du har ganska rätt. Kärlek framförallt.

  Kram från Erik (Frankrike )

Lämna ett svar