En stillsam söndag i min egen oas

Hoppas ni mår bra. Jag tänker extra mycket på er i Stockholm idag.

oas

Här sitter jag just nu. Blickar ut över havet, dricker kaffe och redigerar bilder från dagarna som gått. Jag är med mina föräldrar på landet. När vi är här tillsammans brukar jag bo i lillstugan och här finns ett vitt skrivbord med havsutsikt.

oas

En underbar oas som jag är så tacksam för.

oas

Ljuset dansar på väggen intill mig. Igår var det ju helt fantastiskt väder med stark sol hela dagen. Idag är det lite mulet och kallare men såklart jättefint ändå.

oas

oas

Under helgen har jag följt nyheterna från Stockholm. Och jag har slagits av den mänskliga värmen. Människor som öppnar upp sina hem och hjärtan för de som är drabbade. Poliser som får ta emot rosor. Nyhetsankare som tar varandra i hand. Så vackert det är med ljuset som sprider sig mitt i allt det mörka. I en tid då det kan vara lätt att tappa hopp, visar människor hur starka vi är tillsammans och hur kärlekens kraft kan påverka och förändra.

Kram på er alla <3

4 comments / Add your comment below

  1. Ja den är himla ljuvlig faktiskt 🙂 Men det låter mysigt att sitta i köket också, det brukar jag göra när jag är hemma som omväxling 🙂

  2. Åhh vilken underbar plats! Är så avis som sitter i köket som visserligen är pyntat med blommor men också har diskberg hehe

Lämna ett svar