Självporträtt på styltor i en röd peruk och massor av klänningar

Den här helgen har varit full av fotande.

Innan jag hoppade in i bilen till landet i fredags packade jag ner flera klänningar och min röda peruk. Måste verkligen skaffa mig fler peruker haha. Har en blond också men den kunde jag inte hitta. Så den här fick vara med på alla bilder för jag ville verkligen ha långt hår!

självporträtt

I lördags var jag nere på fältet i skymningen för att ta helgens första självporträtt. Satt barbent i det gulnade gräset och försökte få kameran att fokusera i mörkret. Det gick väldigt fort när det väl blev mörkt så jag hann bara ta några bilder innan det var helt omöjligt att fokusera. Hade ingen lampa med mig som kunde ha hjälpt mig att fokusera annars.

Idag har jag fotat tre olika självporträtt. Jag har gått runt på styltor på en gräsmatta, suttit på en stubbe i skogen och en pall på det gulnade gräset. Innan jag kom igång att fota idag kände jag mig trött och deppig. Det var nära att jag struntade i att fota. Men jag lyckades ta mig ut ändå och det är jag så glad för. När jag sprang runt på vidderna i mina olika kostymer fylldes jag av adrenalin. Allt kändes lätt och roligt och jag fick massor av energi. Tänk att man kan ha så roligt!

Nu är jag hemma i stan igen och det känns så skönt att komma hem med ett gäng bilder som jag kommer kunna jobba på ett tag nu.

2 comments / Add your comment below

  1. Ååh vad kul att du blir inspirerad! Jag kan starkt rekommendera att skaffa en peruk 😉 Kram!

  2. SÅ inspirerande! Blir helt hänförd av hur du beskriver detta. Och åh din röda peruk är så vacker. Vill ha en sån så jag inte behöver spara ut håret igen 😉

Lämna ett svar