Min intervju med Sagoakademien finns ute på Kamera & Bilds hemsida!

För ett tag sedan var jag och Victoria med i tidningen Kamera & Bild. Nu finns den ute på internet för alla att läsa!

intervju

I intervjun pratar vi om att vi jobbar tillsammans, något vi vill uppmuntra fler att göra. Såklart är det inte säkert att man hittar någon att jobba ihop med, men då kan det vara värdefullt att knyta kontakt med likasinnade över internet. Se varandra inte som konkurrenter utan som kollegor, för det är det vi är!

– Vi är väldigt lika som personer och där vi inte är lika kompletterar vi varandra, säger Victoria, som tycker det finns många fördelar med att samarbeta – inte minst för att kunna dela minnen tillsammans. Fotograf kan vara ett ganska ensamt yrke för en del. Det är roligare att göra saker ihop.

– Man blir dessutom modigare tillsammans, säger Beata och syftar då främst på de föreläsningar och workshops som Sagoakademien genomför.

intervju

– Vi vill lyfta fram mjuka värden i en värld som blir allt hårdare. Genom att gestalta olika stämningar skapar vi nya världar att kliva in i, som en verklighetsflykt. Det handlar inte bara om att det är fint med sagor, utan det är något som behövs. Fantasi är viktigt, det berör en rent själsligt, säger Beata.

Här kan du läsa hela intervjun.


You can now read my interview with the magazine Kamera & Bild on their website! 

Lämna ett svar