En dröm blir sann: Mitt första bokomslag för en amerikansk författare

En dröm som jag har haft länge är att göra bokomslag. För ett år sedan hörde författaren Shelly Talcott av sig om en bild hon hade sett av mig. Den bild hon fastnade för var den här. Men i enlighet med bokens historia gjorde jag om en del detaljer på klänningen, tog bort bollarna och ändrade bakgrund och färger. Nu är boken klar och jag är så himla glad över att äntligen få vara på bokomslag!

bokomslag

Jag har drömt om att ha med mina bilder på olika omslag, och hittills har jag prickat in skivomslag, bokomslag, vykort och tidningsomslag. Det är en fantastisk känsla att kunna titta på någonting och inse att man har uppnått det man drömt om!

8 comments / Add your comment below

  1. Tack så hemskt mycket!!! Vad häftigt att du också är med på ett omslag! Och ja, lika bra att du vänjer dig 😉 Kram!

  2. Tusen tack! Vad fint att höra <3 Det känns väldigt roligt! Kram

  3. ÅH! grattis! så himla roligt. och verkligen vackert och mäktigt omslag. jag tycker fortfarande att det känns konstigt att jag är på omslaget av en bok (boken ”Jag är också viktig”) men jag lär ju vänja mig om jag ska bli författare en dag 😉 Spännande också på något vis.

  4. Hej Beata

    Jag är lyclig för dig. Din dröm är realiserat. Ytterligare är omslagsbilden mycket fin. Kanske kan jag finna boken i Frankrike. Jag erkänner din fantasi.

    Kram på dig

    Erik (Frankrike)

Lämna ett svar