Planeringsdag med kaffe och regn

Hej på er! Idag är det mulet ute och jag är fortfarande inne på min frukostkaffe trots att klockan är lunch! Jag älskar att göra så- släpa runt fötterna hemma i lägenheten och dricka flera koppar kaffe innan jag ens tänker på att göra någonting annat. Just nu har jag ju inget jobb så det blir många sådana dagar. Lite orolig för hur omställningen ska gå när jag börjar jobba men jag vet ju att det är otroligt skönt att komma iväg på morgonen och starta igång dagen. Allt har sina för- och nackdelar!

Det fick bli en rymdkaffe idag 😉

Idag tänkte jag planera lite för bloggen. Jag läste på Ellens fina blogg hur hon planerar och strukturerar sina inlägg. Tyvärr är ju jag världens mest ostrukturerade person så jag undrar om det ens skulle funka för mig? Mina bästa inlägg skriver jag i ett flow och de går ofta väldigt snabbt att skriva. Men när jag är mer upptagen skulle det vara skönt att ha lite inlägg planerade i förväg så att bloggen inte får lida för mycket. Hur gör ni?

Till helgen ska jag spela musik, träffa en kompis över en drink, gå på yoga och sedan åka till landet för att hjälpa mina föräldrar som bygger en friggebod. Jag var där i tisdags och det var så skönt att bära grejer och bli helt svettig. Jag blandade betong också och det var riktigt fint! Drömde mig bort till att bli betongarbetare till och med haha. Någon som har erfarenhet?

Om nån vill bli lite pepp på helgen borde ni kolla in Sandras kill-lista. Hon har gjort en hel drös med kill-listor tidigare. Älskar dem! Vad ska ni göra i helgen? Kram på er <3

 

 

3 comments / Add your comment below

 1. Ja visst är det skönt att ha lite färdiga inlägg som man kan lägga upp när man inte har så mycket tid eller inspiration? Jag har faktiskt lyckats samla på mig några inlägg nu som ligger och väntar på att publiceras när jag är oinspirerad 🙂 Kram

 2. Jag försöker att få till några inlägg när jag har många i huvudet och vill fota och skriva. Men det är inte alltid det funkar. Tycker också att det är väldigt svårt att planera och fixa innan. Men det är skönt att ha lite som man kan slägna upp. Kram

 3. Hej Beata

  En gång till läste jag med intresse vad du skrev. Det är klart, det är inte lätt att organisera något. Det beror på personer. Personligt söker jag alltig att förutse vad jag ska göra i dagen (fotografi eller andra saker till exempel). Som pensionär har jag tidet. Man säger alltid att pensionären har aldrig tidet. Kanske är jag en strukturerade person. Jag tycker dock om att diskutera med ostruktterade personer. Är du verkligen ostrukterad ?
  40 år sedan hjälpade vi en kompis i Aveyron för betong. Han restaurade ett litet hus i Aveyron (Södra Fankrike). Vid slutet var vi trött. Vi lärde oss att blanda betong.
  Vi vet inte vi ska göra i helgen. Kanske ska jag gå till Transport museet. Nästa söndag ska vi rösta. Jag ska försöka att ta bilder.
  Ha en trevlig helg

  Kram på dig

  Erik

Lämna ett svar