Fina stunder i maj sparade med mobilen

Jag tänkte att vi skulle kika på några fina stunder som jag har haft i maj. Allt fotat med mobilen. Bered er på en hel del kaffebilder 😉

Förmiddagskaffe i mitt arbetsrum. Älskar att sitta med fönstret öppet och känna de friska vindarna blåsa in nytt liv i lägenheten. Här blommade syrenerna utanför fönstret. Det är den mest magiska tiden på vår gård.

Promenad i Slottskogen. Den här delen är så vacker med enorma träd. Det är underbart att gå under trädkronorna och titta upp på löven. Så lugnande.

En regning men varm dag. Jag blev så glad att det regnade och tog på mig min gula regnjacka för att gå ut och njuta i regnet. Det är så härligt med regnet nu när det är varmt. Naturen blir så frisk och luktar gott.

Syrener <3

Det här är min favoritmugg just nu. Jag ser citatet som en protest från enhörningens sida. Om ni inte tror på mig så tror inte jag på er!

En mysig dag när jag gled runt i mina sockar och tights och satt länge framför datorn.

Redigeringsdags för några dagar sedan. Jag har ju flyttat skrivbordet så att det står bredvid fönstret nu och det är så mysigt. Kan sitta och titta ut samtidigt som jag jobbar. Den enda nackdelen är att jag ibland måste dra ner rullgardinen när det blir för ljust men det är det värt. Så tacksam för det här rummet där jag kan sitta och jobba!

Som många andra har jag prytt lägenheten med färgstarka blommor på sista tiden. Är inte kaffe och syrener det vackraste ihop?

Att ta med kaffekoppen ut på landet, sätta sig i stolen och titta ut över havet är något av det bästa jag vet. Kaffe med utsikt, ja tack!

Och här sitter jag nu och bloggar. Till veckan ska jag skriva på en gammal hemtenta som jag försöker få gjort. Imorgon åker jag till landet för att hjälpa mina föräldrar med en friggebod. På tisdag fyller jag år så då blir det tårta och sedan är det ju midsommar!

Hur ser er vecka ut? Kram på er <3

4 comments / Add your comment below

 1. Hej Erik! Tack för din fina kommentar! Vad roligt att du fotograferar med en Pentax! Jag skulle gärna vilja ha en lite mindre kamera att ha med mig överallt, men än så länge får det duga med mobilen 🙂 Vad roligt att du också ser fotokonsten som en form av terapi! Den hjälper mig så mycket i livet. Och vad intressant att höra din tolkning fönster. Jag har alltid älskat utsikt!

  Åh, visst är kaffe helt underbart? 🙂 Jag har hjälpt mina föräldrar och det har gått bra! Det låter härligt att ni ska åka till ert lanthus. Men oj vad varmt ni har det! Jag förstår att det är för varmt att vara ute. Ni får hålla er inne i skuggan 🙂 Ha en fin dag! Kram

 2. Åh tack så mycket!!! Visst är utsikten helt otrolig! Jag är så tacksam mot mina föräldrar att jag får uppleva det <3 <3 <3 Kram

 3. Hej Beata

  Fina bilder med mobilen. Det är säkert, man kan ta fina bilder med en mobil. Persönligt tycker jag bättre att fota med min reflexkamera (en Pentax). Viktigaste är i alla fall inte kameran men ditt sätt att fotografera.
  Jag notera att du fota gärna ditt fönster som betyder kanske att du vill gå ut till andra platser. Jag håller med dig, fotokonsten är en god terapi.
  Jag notera också att kaffee spellar för dig en stor roll för dig. Jag dricker också gärna kaffee. Jag kan emellertid sova.
  Lyckades du att hjälpa dina föräldrar med friggeboden ?
  I Frankrike är det mycket warmt (+35°). Du kan inte gå ut, det âr för warmt. Nästa onsdagen ska vi köra till vårt landhuset. Det är också warmt där.
  Kram på dig
  Erik

 4. Vilka härliga bilder!:) blir lite avis på utsikten på landet och syrenerna utanför fönstret!:):) mysigt!!

Lämna ett svar