Mirror in the mirror- bilder från en dansföreställning

Igår fick jag vandra i en spännande värld inne på Atalante. Mirror in the mirror, en dansföreställning som har premiär imorgon skulle fotograferas och jag fick den stora äran att vara fotograf. Som publik får du vandra runt mellan stora speglar och ovanför speglarna svävar dansare som hänger, rör sig och tittar på sin egen spegelbild.

Ni kan ju tänka er vilken dröm det är för mig som älskar flygbilder att få fota människor som svävar haha!

Jag skiftade mellan mitt 28-75 mm objektiv och mitt 50 mm. Bilden ovan är fotad med mitt 50 mm och i efterhand önskar jag att jag tog fler bilder med det objektivet. Det är något speciellt med det som gör att bilderna får så fin kontrast.

Dansaren Maria ser sig i spegeln.

Det går en blå ljusslinga längs alla speglar som är otroligt vacker. Hela scenbilden är magisk.

Hanna i spegeln.

Dansarna hänger från linor i taket och rör sig långsamt och stilla, ibland är de helt stilla. Om du bor i Göteborg och är sugen på att gå så kan du hitta biljetter här.

Förra året fotade jag också dansbilder som ni kan se här.

1 comment / Add your comment below

  1. Hej Beata

    Jag har just tittat på bilder av ”Mirror in the mirror”. De är mycket fin. Ytterliggare uttryckte du mycket bra genom dina bilder den magiska atmosfär av dansföreställningens. Jag tycker att ideen av speglarnas är originell och mycket bra. Det är synt att jag kan inte vandra runt mellan och ovanför stora speglarna .
    Ja, du hade rätt att skifta mellan ditt 28-75 mm objektiv och ett 50 mm som är säkert bättre an zoomobjektiven. De flesta fotografer använder normalobjektiven. Dock kan zommobjektiven också mycket bra.

    Kram på dig

    Erik (Frankrike)

Lämna ett svar