Mitt ledord för hösten är lust

Hej på er! Här är en bild som jag har redigerat från i helgen. Tanken när jag kastade löven var att jag skulle använda en separat bild på löven att klippa in framför eller runt mig som jag nu har gjort här. Det var så roligt att bara springa runt i skogen och fotografera utan prestation. Jag måste verkligen bli bättre på att fotografera på det sättet. Att fånga lusten.

ledord

Mitt ledord för den här hösten är lust. Jag hoppas på att oktober ska bli en månad där lusten får styra. Att tillåta lusten att finnas med, varje dag. Att ge den plats och inte kväva den. Inte lägga kedjor på lusten genom att villkora den med krav på prestation. Lust har ingenting med prestation att göra.

Har ni något ledord för hösten som ni skulle vilja fokusera på?

 

4 comments / Add your comment below

  1. Ett otroligt bra ledord! Jag tänker också så himla mycket på balans 🙂 Vågskål är ett fint sätt att tänka på det som! Kram

  2. Tusen tack Helena 😀 Ja visst är det underbart när det går att fota utan prestationsångesten? Jag satsar definitivt på att bojkotta min prestationsångest då jag inte mår bra av den och bara tappar lusten direkt 🙂

  3. Vilken fin bild! Jag känner också att det är så roligt att fotografera utan att känna prestationsångest, vilket inte händer så ofta för mig nuförtiden. Men så himla roligt när det väl händer istället!

Lämna ett svar