Ta mig dit

Just nu en längtan efter stilla platser, havet, skogen och huset på landet.

Vill sitta vid ett fönster i ett sommartorp. Dricka min kaffe och vara i min egen kreativa värld.

Tassa ner för en knarrig trätrappa.

Fylla på kaffe från den brännheta kannan.

Smyga ut i en morgonträdgård för att lyssna på fåglarna. Kanske med min kamera så att jag kan fotografera.

Tassa in i huset när förmiddagssolen är för stark. Redigera mina bilder, skriva ett blogginlägg och sväva runt i det där molnet av pixlar och bokstäver.

Vart längtar du, just nu?

2 comments / Add your comment below

 1. Vad fint att få höra mer om ditt liv! Det låter underbart att ni lever lugnt nu! Det du beskriver att du gör: sitter vid datorn, läser, jobbar med Photoshop etc, låter precis som sådant jag själv tycker om 🙂 Ja, det är en dröm med ett eget hus! Tack för din uppmuntran att skapa, det betyder mycket <3 Var rädd om er! Kram

 2. Hej Beata
  Jag har just läst dina personliga tankar som du uttrycker mycket bra. Ja, du söker alltid efter lugnt i ett lanthus. Vet du, det var vår dröm . Vi bodde i Paris-området i en lägenhet. Livet hade blivit smärtsamt .vi bestämde oss sedan för att köpa ett hus i Västfrankrike. Vi bor nu i det huset som ligger inte långt från Thouars. Klart har vi nu lugnt. Vi har tidet för att läsa. Jag sitter ofta bakom datorn: jag läser e-postmeddelanden, olika blogen, dina personliga tänkar och jag förbättrar mina bilder genom Photoshop. Ibland försöker jag att göra specialeffekter enligt min fantasi. Du är säkert bättre an mig. Vi gör allt i lugnet och vi har inga exakta timmar. Inneslutningsåtgärderna och utegångsförbudet är mindre smärtsamt i Thouars än i Paris.
  Jag tycker att du behöver verkligt lugn för att skapa. Jag förstår dig verkligen. Det var så med oss. Vi levde i stress. Jag kan bara uppmuntra dig att leta efter ett hus. Det finns säkert vackra husen till salu i Västra Götaland och andra platser.
  Viktigt: fortsätt ta bilder som uttrycker din personlighet.
  Det är mina tankar
  Var rädda om dig
  Kram
  Erik

Lämna ett svar