Love note to autumn

Autumn is my favorite season.  The air is fresh to breath. The colors are magical. Either the sun shines into my studio, making it shimmer in gold, or the rain beats against the window, creating a cosy sound that takes away all my stress. I can´t get enough of this season. Everytime I go outside, I feel whole and happy. I am so glad that the hot summer is over!

//

Hösten är min favoritårstid. Klar, krispig luft att andas. Magiska färger. Antingen lyser solen in i min studio och sprider ett gyllene sken i hela rummet, eller så slår regnet mot rutorna med ett mysigt ljud som tar bort all min stress. Jag får inte nog av hösten. Jag vill aldrig att oktober ska ta slut. Varje gång jag går ut känner jag mig hel och lycklig. Jag är så glad att den alldeles för varma sommaren är över!

Lämna ett svar