Min studio i våras

windowI lägenheten där jag och Tomas bor har vi ett rum som får vara ett arbetsrum. Mest är det jag som jobbar här inne, och här har jag alla mina foto-grejer. Jag har mycket klänningar, tyger, rekvisita, papper och sådant som jag verkligen behövde få plats med någonstans. Att ha ett helt rum till detta känns fantastiskt!

studio

room

Förra våren hade jag det väldigt hektiskt- jag hade min allra första soloutställning, jobbade med kursen för Moderskeppet och hade mycket i skolan. Då var det tur att jag hittade till yogan. I min studio var yogamattan ofta utrullad under den här tiden, och det stod inramade tavlor överallt, och låg oinramade bilder på golvet.

†avla

Nu har vi gjort om här inne,  så att det finns mer golvutrymme. Det finns fortfarande ett stå-skrivbord och ett sitt-skrivbord, vilket är väldigt skönt. När jag ska redigera mina bilder flyttar jag min dator till stå-skrivbordet där jag har min externa skärm. Annars när jag skriver och mailar så sitter jag ner, med datorn på en hög med tidningar för att få en bra arbetsställning.

ipadmoment

Det är väldigt mysigt att sitta intill fönstret med en kopp kaffe! Jag längtar lite till våren när jag ser hur grönt det var utanför fönstret.

Lämna ett svar