Mobilbilder från vecka sju

Nu tänkte jag att vi kunde kika lite på hur min vecka har sett ut genom mobilen, precis förra veckans inlägg ”Mobilbilder från veckan som gått”. Jag har ju endast min Canon Mark II och då blir alla vardagsstunder fångade med min Samsung istället, vilket är himla trevligt tycker jag! De där mellanstunderna är ju faktiskt det som gör livet till vad det är!

I tisdags gick jag förbi tidningen Kamera & Bild där jag och Victoria är med i ett långt reportage. Vilken känsla att se tidningen stå där bland alla andra tidningar! Victorias bild är dessutom på framsidan av tidningen vilket gör att det känns extra speciellt.

Det känns så häftigt att tänka på när vi träffades för flera år sedan och började smida planer på vart vi ville. Att vi faktiskt har uppnått vissa av våra mål är otroligt! Så många gånger som jag har stått vid tidningshyllan och bläddrat igenom fototidningarna. Att själv få vara en del av dem är en enorm ära!

Jag har spenderat tid i mitt arbetsrum som är extra mysigt sedan jag bytte en mörk bänk mot ett vitt bord, som jag dessutom ställde invid fönstret. Ljusterapi!

Är så barnsligt glad i min nya mugg! På sidan står det: ”I don´t believe in humans.” Enhörningar alltså <3

I onsdags kunde jag inte sluta le. Dels hade jag tagit ett personligt beslut som gjorde mig lätt i kroppen. Dels var solen framme hela dagen och spred kärlek och lycka i hela Göteborg. Gu va glad den gjorde mig!

Kastade frisbee med Tjorven i solen!

Sedan gick vi en lång promenad och luktade överallt och njöt i solskenet. Jag gick som på moln ända till blomaffären där jag köpte TULPANER! Gula och rosa 🙂

Tog bussen upp till Masthugget igen för både jag och Tjorven var så trötta efter lång solpromenad. Tjorven somnade i mitt knä på bara några hållplatser.

Torsdag morgon gick jag upp tidigt, drack kaffe och bloggade i mitt älskade arbetsrum.

Sedan gick jag ned till Kafémagasinet för att möta upp min kära Lisa Marie för en morgonkaffe. Lisa Marie är en grym instagrammare så därför blir det alltid såhär innan vi kan dricka vårt kaffe 🙂

Sedan mötte jag upp mamma för att åka med henne till landet. Där blir det mycket kaffe med denna utsikt. Det blev också en massa fotande för det var helt otrolig dimma som låg över dalen.

På landet får en hämta diskvatten ur en lite källa.

Vi spelade alfapet. Men mina bokstäver alltså! H, B, F, B, Z, P…. Hallå alla vokaler?! Mamma däremot kammade hem en massa dubbla ordpoäng haha! Tror vi spelade i minst två timmar!

Vaknade utvilad på fredag morgon och sprang ned och fotade på fälten innan mitt morgonkaffe pga fantastisk dimma. Sedan åkte vi hem till stan.

Idag har jag hundpromenerat med min bästaste brorsa och sedan druckit te och pratat om livet. Så viktigt och så fint <3

Nu sitter jag här på en pall i köket och ska strax kika på Melodifestivalen och äta godis. Hoppas ni har en mysig lördagkväll! Kram!

Lämna ett svar