Kvällslista

Jag tänkte sno Claras kvällslista nu 🙂 Min morgonlista kan du läsa här.

När går du och lägger dig på kvällen? Ofta för sent tyvärr. Mellan tolv och ett är nog det vanligaste, men ibland kl två och ibland redan runt kl elva!

Vad är det sista du gör på kvällarna? Ligger i min säng och läser.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje kväll? Mellan 5-10 min max. Alltså, jag är verkligen ingen badrumsmänniska. Jag tar ut linser och borstar tänderna. Ibland tar jag bort smink om jag haft något.

Är kvällsfika viktigt? Jag är en snacks-person. Jag älskar att äta godis på kvällen när jag kollar på serier. Skulle egentligen vilja sluta med det pga onyttigt. Men jag har svårt att kolla på saker utan att äta!

Är du kvällstrött? Nej. Precis som andra människor blir jag trött mellan ca elva-tolv men jag har lätt för att inte gå och lägga mig och då blir jag superpigg. Är ALLTID extremt mycket tröttare på morgonen än vad jag någonsin kan vara på kvällen.

Vad har du för kvällsrutin? Kollar på nyheter. Går ut med Tjorven. Kollar en serie. Äter lite och  gör mig sedan iordning för sängen. Ibland hamnar jag ju framför datorn också som nu!

Hur ser en perfekt kvällsstund ut? Då vill jag sitta i soffan och ha massa avsnitt av en bra serie framför mig. Samt en enorm godisskål och världens största tekanna som aldrig blir kall 🙂

Hur går du klädd på kvällen? Mjukisbyxor, barfota, en bomullstshirt och en luvtröja med dragkedja.

Vad är det bästa med kvällen? Att man får ta det lugnt! Kvällen är till för att mysa 🙂

 

Lämna ett svar