Beatas kvällslista

Jag kände plötsligt att jag måste skriva en kvällslista! Jag skrev ju en kvällslista som jag lånade från Clara tidigare i mars, men nu ville jag ha en ny så jag hittade på lite frågor att svara på.

kvällslista

Vad är klockan när du skriver detta? 22.27.

Vad gör du just nu?  Ligger på soffan med datorn i knät samtidigt som jag ser på valvaka från England på tv:n.

Vad var det senaste du åt ikväll? Laktosfri chokladglass från Lejonet och Björnen med zoo-godis i 😀

Vad var det senaste du drack ikväll? Kamomill-te.

Är du trött? Jag är ganska trött men tänkte vara uppe en stund till. Känner att jag behöver varva ner och ha en riktig slapp-kväll.

Vad har du gjort ikväll? Sett ett avsnitt av serien Leftovers (jättebra serie!), kollat massor på nyheterna, lagat mat och promenerat. Jag har faktiskt tvättat också. Värst vad produktiv jag varit!

Vad gillar du att göra på kvällen? ÄLSKAR att kolla på serier. Annars gillar jag att skriva eller läsa bloggar och surfa runt på internet- mest facebook och instagram.

Vad gillar du inte att göra på kvällen? Jag försöker att aldrig kolla min mail eller något som kan kännas som jobb. Usch vad jag hatar jobbtankar på kvällen! Här kan ibland sociala medier kännas som jobb, och i de perioderna undviker jag även det. Jag gillar inte att prata i telefon för sent.

Har du lätt för att somna? Ofta har jag lätt för att somna, men det händer ibland att jag får ligga länge innan jag somnar. De senaste åren har jag upplevt en slags ångest kring att somna som jag aldrig känt tidigare. Men när jag väl somnar sover jag ofta sova djupt och länge, vilket jag är tacksam för.

Brukar du drömma mycket? Ja! Fast det gör väl alla? Tänker att det mer handlar om hur mycket man kommer ihåg. Jag lägger ofta en stund på att minnas mina drömmar.

Nu blev det här en natt-lista istället haha! Jag får göra en lista om natten nästa gång 😉

Godnatt på er finisar!

 

Lämna ett svar