Den underbara kreativiteten och två självporträtt

Beata Rydén 2015

Idag har jag haft en dag full med energi. Jag gick upp på morgonen och såg att solen lyste utanför fönstret. Jag tog med mig datorn och vandrade ner till ett café i Linnéstan med min dator, anteckningsbok och en tidning. Jag köpte en liten frukost med en macka och en telatte. Jag hade en sån underbar känsla i kroppen. Solen lyste upp alla hus och människor och det kändes som att bli pånyttfödd.

Påvägen hem från cafét köpte jag med min en stor röd ros som jag ska fotografera för en bild. Jag har nämligen fått ett väldigt roligt uppdrag som jag ska börja jobba med den här veckan. Jag blir alldeles lycklig bara av att tänka på det, eftersom denna typ av uppdrag är lite av min dröm. Det är ingenting speciellt stort eller så, men det är helt i linje med mig! Jag vill inte berätta så mycket ännu, men längtar efter att få dela med mig av det!

Sedan gick jag in i min underbara studio och tog lite vanliga självporträtt mot den vita väggen. Jag tänkte att jag bara skulle ta ett helt vanligt porträtt att lägga ut på min facebook-sida, men såklart fastnade jag i några timmar med att redigera två av bilderna haha!

I den översta bilden ser ni mig omgiven av några konstiga maneter som jag fotade i somras. Är det någon som har sett sådana förut? Jag blev väldigt fascinerad av dem. De lyste i olika färger och var fantastiskt vackra. I bilden under har jag helt enkelt klippt in en stjärnhimmel bakom mig 😀

Det är härligt när kreativiteten slår till, och det är underbart att bara få följa den, utan krav eller tankar på resultat. Idag var en sådan dag.

Beata Rydén 2015

3 comments / Add your comment below

  1. Hihi, det är aldrig fel med utropstecken;) Och JA, den känslan är absolut den bästa! Känns dessutom fint att skriva ner när man får den så man kommer ihåg de härliga stunderna 🙂

  2. Åh gud!!! Bästa känslan ju!!! Och så fina bilder!!!!!!!!!!!! Alltså för mycket utropstecken i denna kommentar men JAJA

Lämna ett svar