Behind the scenes- tredje omgången

Här kommer en tredje omgång med lite blandade bilder från åren som gått och alla mina fantastiska fotoäventyr, i ensamhet eller i sällskap med andra. Some sagt: behind-the-scenes bilder, I love them 🙂

Jag och Victoria försöker ta en hoppbild efter att vi fotat ett koncept på landet.

Jag byter om bakom bilen för ett självporträtt på Island. Jag ville fånga regnbågen som var helt fantastisk. Det blev den här bilden.

Victoria sitter på is som hade fryst långt uppe i skogen, och jag vandrar runt med en rökbomb. Inga konstigheter alls!

Tjohoo! Här sitter jag i mitt akvarium och tittar på bilder av mig själv i kameran 😉 Senare blev detta den här bilden.

Jag kastar det röda tyget kring mig, för att sedan klippa ihop i Photoshop till det här. Ni ser min kära bubbla också som skymtar bakom trädet.

Tomas står modell och Tjorven tittar nyfiket på den blå rökpatronen. Den färdiga bilden ser ni här.

Hängde upp frigolitbollar i taket för denna bild. Det här är förresten från vår gamla lägenhet.

Jag tog en lite skämtbild med kaffekoppen och bubblan medan jag höll på att måla min rekvisita för samma bild som ovan. När man har bubblan på huvudet blir alla ljud helt förvrängda så man hamnar berkligen i en helt annan värld. Det här är också från vår gamla lägenhet, med den pyttelilla (och hårda) soffan som vi ändå lyckades ha så många filmkvällar i.

När jag hittade min klänning på second hand som jag brukar kalla Alice-klänningen, eftersom den påminner mig om Alice i underlandet. Den var billig och den har fått vara med mycket!

När jag stod mitt i en skogsglänta iförd en gammal barn-baddräkt och en badring. Varför inte liksom!

Akvariet igen!

Ett flygplansvrak på Island som jag tog den här bilden vid.

Tomas är modell för denna bild, och här fotar vi några extra bilder på molnet.

Bubblan och den fantastiska klänningen på för den här bilden.

Från samma bild som ovan. Det var såååå kallt och jag fick springa runt länge efteråt för att värma mig.

Sista bilden! Här sitter jag ner för ett självporträtt med en kaffekopp och en rökpatron. Victoria står beredd som assistant. Våren 2013 åkte jag och Victoria till landet för att fota en massa bilder i en vecka. Vi döpte projektet till Roots of imagination och vi gjorde också en liten film från vår vecka som ni kan se här. Tänkte att jag lägger upp den på bloggen senare också!

4 comments / Add your comment below

  1. Vad roligt att du tycker om att se bilderna Johanna 🙂 Precis som du skriver så tycker jag också att det ger en annan dimension till bilderna. Jag har många gånger blivit imponerad av hur andra lägger upp sin fotografering, och av hur resultatet sedan blir. Det är just därför jag tycker det är kul att själv dela med mig 🙂 Åh tack! Den där miljön på Island med regnbågen var ju bara en drömscen!

  2. Gud så kul att se!!! Det är sådant här som ger en extra dimension till bilder tycker jag, när man får lite vad som faktiskt kan skapas och utav vad. Och regnbågsbilden från Island – å jeez så vackert!

  3. Vad kul att du tycker det (skönt att jag inte är den enda som gillar sånt här! 😀 )

Lämna ett svar