4 comments / Add your comment below

 1. Tack för din fina kommentar! Det är så viktigt att alltid fortsätta skapa <3 Stor kram!

 2. Hej Beata

  Ja, jag tycker verkligen om att läsa dina personliga tankar. De är väldigt intressanta och speglar din personlighet. Det är sant, jag svarar inte alltid.
  Jag märkte att du ofta ställer dig själv frågor. Du har ett visst sätt att uttrycka dem via din blogg. Jag tycker att det är väldigt bra. Men kan du hitta svar? Personligen ställer jag mig inte många frågor. Jag är inte så filosof som du är.
  Det stämmer, 2020 har varit ett tufft år för alla. Jag läste att du fick corona. Lyckligtvis är du läkt. Lyckligtvis fick vi inte viruset. Men inneslutning och utegångsförbud i Frankrike är särskilt smärtsamt (restauranger, museer, stängda kulturcenter). Lyckligtvis har vi ett hus och en stor trädgård. Så vi är inte uttråkade.
  Jag tror också att du har en önskan om skapelse. Jag vet, du har mycket fantasi på detta område. Du måste absolut fortsätta på den här vägen. Jag tycker alltid om att titta på dina foton. Trots hälsosituationen fortsatte jag att fotografera och särskilt använda Photoshop. Jag erkänner att jag alltför ofta sitter bakom min dator och korrigerar mina foton och gör vissa skapelser som inte är så vackra som dina. Men jag försöker !!! Det beror på vad som händer i mitt huvud.
  När jag ser dig på en bild har jag intrycket att du ser glad ut. Har jag rätt ?
  Var rädda om dig !
  Kram
  Erik

 3. Ja, jag brukar tänka att mina tillstånd bara ”är” på ett visst sätt. Men när jag läste om tillit förstod jag att det är en känsla man hela tiden måste odla. Tyckte det var väldigt fint 🙂

 4. Helt sant det där. Man glömmer så lätt bort att man måste lägga tid och energi på sina känslor gentemot andra och gentemot sig själv.

Lämna ett svar