Just nu 13 januari 2021

Jag tyckte att det var dags för en just-nu lista igen! Det var länge sedan jag gjorde en. De är helt spontana, skrivna i stunden. Väldigt opretentiöst!

Just nu:

sitter jag i vår gula öronlappsfåtölj och dricker ett gott te från Japan (minns inte namnet på det.)

har jag en ledig stund och tid att ta det lugnt.

har jag skrivit ner en lista på vad jag kommer att värdesätta detta år.

är jag så tacksam över att få bo så fint som vi gör, med så mycket natur i närheten och en underbar gård där barnen kan leka.

inspireras jag av människor som vågar vara prestigelösa och leva vanliga liv, samtidigt som de tar sin kreativitet på allvar och har modet att avsätta tid för sitt skapande.

funderar jag på att göra en fotobok från de år som gått sedan jag fick barn. Så tråkigt när alla bilder fastnar i det digitala!

letar jag efter jobb och funderar på att försöka haffa ett sånt där fast jobb för en gång skull!

känns kroppen bra efter att jag gjorde lite hemmaövningar igår kväll.

är jag utvilad efter en lång natt och sovmorgon på det!

ska jag strax iväg och hämta på förskolan.

är det kallt och klart väder ute. En kylig vind men ändå lite blå himmel. Och fågelkvitter! Äntligen känner jag hur vi går mot vår.

läser jag om Brené Browns bok ”Våga vara operfekt”. Den innehåller så många klokheter så jag förvånas varje gång jag öppnar den! Om att leva sårbart, värna glädjen och vara sann mot sig själv.

2 comments / Add your comment below

 1. Hej Erik! Ja, visst är det många som glömmer bort sina bilder på hårddiskar. Jag ska verkligen ta tag i att göra en fotobok! Vad fint att du gillar bilden. Kram

 2. Hej Beata

  Jag känner en fotografvän som sa att den enda pretentionen är att inte ha någon.
  Jag tycker absolut som du: du borde inte vara pretentiös inom fotografering. Dessutom är jag bara en amatörfotograf som deltar i olika fotoklubbar. Naturligtvis är min dröm också att skapa en fotobok. Jag är medveten om att sådant arbete inte är lätt.
  Jag tycker att du har en bra idé att skapa en fotobok om olika teman (dröm till exempel). Jag vet att du är väldigt fantasifull om detta. Dessutom är du en opretentiös person. Det viktigaste är att försöka.
  Det viktigaste är också att visa bilderna. Det är verkligen synd att de förblir på en hårddisk. Tyvärr är detta många människors fel (många foton men inga resultat).
  Jag hoppas att du hittar ett stabilt jobb och kan skapa en vacker fotobok. Jag uppmuntrar dig starkt att göra det.

  Jag gillar verkligen ditt porträtt fullt av nåd. Vi känner att du är omtänksam. Dessutom är det en vacker oskärpa.

  Var rädda om dig
  Kram

  Erik

Lämna ett svar