Levitation Speed Edit Video

Idag har jag ägnat i princip hela dagen åt att göra en ny Speed Edit-video. Detta är min andra redigeringsvideo nånsin och jag är supernöjd! Jag älskar ju själv att titta på såna här videos så att göra en själv känns extra roligt!

Ni får jättegärna gå in på min You Tubekanal också och prenumerera!

Den färdiga bilden blev klar i förrgår och heter Milky Way:

Beata Rydén 2015

Först såg bilden ut såhär (ja, jag har lärt mig att flyga på riktigt hihi):

Beata Rydén 2015

Jag var väldigt nöjd med bilden såhär långt, men kände att den inte sade så mycket, och att det mest bara var en snygg flygbild. Jag ville att den skulle bli mer i min egen stil, med en drömsk känsla och pastelliga toner som jag älskar så mycket. Därför gjorde jag bilden kvadratisk och klippte in en stjärnhimmel.

Stjärnhimlen fotograferade jag i Strömstad tidigare i höst och då såg det ut såhär:

Beata Rydén 2015

Det är alltid lite knepigt med musiken till filmklipp tycker jag. Jag är väldigt noga med att göra rätt och vill inte använda någonting som jag inte får. I min förra video köpte jag en sång från Song Freedom som är jättebra. Men jag kände att det blir för dyrt att köpa sånger varje gång jag gör en video. Så denna gången provade jag att använda mig av Free Music Archive som erbjuder sånger som är licensierade under Creative Commons. Låten heter ”Magic Tool” och är från artisten Myndra. Tyckte den passade bra 🙂

 

So happy for my second speed edit video ever! Have a look at my You Tube channel.

4 comments / Add your comment below

  1. Tack Frida! 🙂 Ja, visst är det underbart med film, jag kan titta på redigerings- och foto filmer hur mycket som helst haha 🙂 Då ska jag kika in på din kanal också 🙂 Kram!

Lämna ett svar